Takläggare Heby

Tak att lita på | 019-58 02 23

Takläggning

VI LÄGGER NYTT TAK PÅ DIN VILLA I HEBY

Oavsett om det rör sig om ett nytt tak eller en takrenovering kan du räkna med att vi får jobbet hjort på bästa möjliga vis med resultat som talar för sig själv. Det byggs idag i rasande takt i nästan hela landet och Heby kommun är inget undantag. Då Heby i grunden är en landsbygdskommun finns här många stora gårdar och större villor. Vi har stor erfarenhet av att arbeta med allt från större industrilokaler och lador till villor och mindre fritidshus. Kom till oss med dina önskemål så återkommer vi med en offert på ett nytt tak inom kort! 

Takläggare Heby

Att välja material

I vårt sortiment av egenproducerade tak hittar du tåliga och exklusiva tak i stålplåt, tegelmönstrade plåttak samt tåliga och vackra tegelpannor i betong. När du väljer vilket material som du är intresserad av är det inte bara dina egna preferenser som spelar in. Takets lutning, omkringliggande hus samt väderförhållanden är även viktigt att ta med i beräkningen inför ett val. 

Generellt brukar man säga att det ska vara samma material på taket som det var innan när man lägger ett nytt tak. Dock går det att göra mindre förändringar i utformning för att med små medel förändra huset om så önskas.

Samtliga av våra tak läggs med garanti och på våra plåt och stålplåt tak får du 20 års kosmetisk garanti och hela 50 års teknisk garanti. Så mycket litar vi på våra produkter att vi garanterar att de håller i minst 50 år. 

Takläggare Heby

Takläggning - ett anrikt yrke

Takläggare är ett yrke med långa anor. Vi som takläggarfirma anser att det är vitkigt att respektera dessa och se till att alla våra hantverkare och takläggare har en gedigen utbildning och en god erfarenhet av yrket innan vi skickar ut dem på jobb. Detta gör att vi kan lita på att alla takläggningar håller en hög kvalitet och sker på ett fackmannamässigt godkänt och säkert sätt. Detta ger oss som arbetsgivare såväl som dig som kund en trygghet.

Takläggning - ett arbete för erfarna hantverkare!